Стъклената структура е открита от океанографа Верлаг Майер с помощта

...
Стъклената структура е открита от океанографа Верлаг Майер с помощта
Коментари Харесай

Сензация! Разкриха Мистерията На Бермудския Триъгълник! /уникални Снимки/

Стъклената конструкция е открита от океанографа Верлаг Майер благодарение на сонарна технология. Тя е позиционирана на дълбочина от 2000 метри, пишат от mkd-news.com.

На фотосите, направени от Майер, въпросната пирамида наподобява отчасти транспарантна и се допуска, че е основана от някакъв тип стъкло, а може би даже и от кристали.



Учените пресмятат, че размерите на новооткритата пирамида са доста по-големи от размерите на пирамидите — гробници на фараони, които са направени в Египет през античния интервал. Основата й е правоъгълник с дължина 300 метра и ширина 200 метра, а върхът й се издига на към 200 метра над морското дъно.

 На върха на пирамидата се открояват две големи дупки, като през едната от тях водата минава с висока скорост и по този начин основава мощен подводен въртоп. Заради него на повърхността на водата се образуват талази, които засмукват към дъното всичко към тях.

Бермудският триъгълник дълги години е считан за прокълнато място и едно от най-странните места на земята. Причина за това са точно злополуките с кораби и самолети, които мистериозно изчезват в региона. Десетките произшествия, конфликтите със странни естествени феномени, както и неуспехът на всеки опит да се научи освен това за необикновената зона, родиха стотици теории за Бермудския триъгълник. По всичко обаче наподобява, че учените най-сетне ще съумеят да открият отговора на една от най-големите международни загадки. /razkritia
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР