Стъклата на автомобила на общинския съветник от “ в Нова

...
Стъклата на автомобила на общинския съветник от “ в Нова
Коментари Харесай

Вандалски акт срещу общински съветник от “Демократична България” в Нова Загора

Стъклата на автомобила на общинския консултант от „ “ в Нова Загора Кремена Петрова са били изпотрошени тази нощ. От паркирания пред дома ѝ автомобил не липсва нищо, само че вандалският акт е попречил на Петрова да взе участие в следващия митинг поради мръсния въздух в града, оповестиха от пресцентъра на партията.
От три седмици поданици на Нова Загора стачкуват пред постройката на Общината поради обгазявания. Проблемът със задушливата миризма не е нов за Нова Загора, а Кремена Петрова е един от главните деятели по тематиката. Тя внесе оферти до Общинския съвет и Министерството на околната среда и водите в града да се сложи мониторингова система за качеството на въздуха. Наред с това е и един от уредниците на митингите. Наскоро Петрова и група протестиращи окупираха постройката на Регионалната ревизия по околната среда и водите - Стара Загора, откакто управлението ѝ отхвърли среща по казуса с мръсния въздух с претекст „ коронавирусa “. Самата Кремена Петрова вижда връзка сред работата ѝ в локалния парламент и нападението над автомобила ѝ. „ Прекалено постоянно започнаха да ми се случват произшествия “, разяснява през днешния ден тя.
 Демократите дават на прокурор плажовете на властта в Евксиноград Демократите дават на прокурор плажовете на властта в Евксиноград
Представители на варненската организация на “Демократична България ” подадоха сигнали до прокуратурата, Министерството на ту...
Миналия месец Петрова бе нападната от нейни политически съперници в общинския съвет, откакто опита да излъчи онлайн в профила си във Фейсбук съвещанието на общинарите. Тя целеше да притегли вниманието върху обстоятелството, че към този момент четвърт мандат общинският съвет не излъчва съвещанията си онлайн, без значение че съгласно правилника за активността му, това би трябвало да се прави. В резултат телефонът ѝ беше избит от ръцете, а излъчването – нарушено. След случая обаче Общинският съвет на Нова Загора стартира да излъчва съвещанията си онлайн. “Остро протестираме против вандалските действия, които целят да се ограничи интензивността на нашия общински консултант за отбрана на правата на жителите на Нова Загора “, се споделя от пресцентъра на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР