Стадион Юнак“ между националния стадион Васил Левски“ и метростанция Стадион

...
Стадион Юнак“ между националния стадион Васил Левски“ и метростанция Стадион
Коментари Харесай

Стадион „Юнак“ се превръща във фен зона като за Световно за мачовете от Мондиал 2018


Стадион „ Юнак “ сред националния стадион „ Васил Левски “ и метростанция „ Стадион Васил Левски “ се трансформира в специфична и напълно осъвременена почитател зона по време на Световното състезание по футбол сред 14 юни и 15 юли, когато най-хубавите тимове ще се борят за най-желания трофей по стадионите в Русия.

Българските почитатели ще имат опция да следят борбите от Мондиал 2018 на голям LED екран от 100 квадратни метра. Фензоната на стадион „ Юнак “ разполага с трибуни с 1600 седящи места. Отделно родните ентусиасти ще могат да употребяват голям брой столове, маси и шезлонги директно пред големия екран. За приятното изкарване са обезпечени зони за храна и питиета, а удоволствието ще се укрепва от естествената зеленина на Борисовата градина.

Входът за почитател зоната е безвъзмезден. Работното време е от 12:00 до 00:30 часа. Може да се употребяват местата за паркиране към националния стадион „ Васил Левски “, както и метрото, което се намира в непосредствена непосредственост. Има и специфичен паркинг за колела. В зоната ще има и безвъзмезден Wi-Fi.

„ Стадион Юнак “ е първата в България почитател зона по европейски стандарти, която предлага на почитателите на футбола да изживеят невероятни страсти и да се забавляват, до момента в който гледат обичаната си игра на огромен екран. След незабравимите моменти, които българските ентусиасти претърпяха във футболния парк по време на Евро 2016, тази година почитател зоната е като за международно. След модернизирането на стадион „ Юнак “, с изключение на с почитател зоната, от тази година паркът разполага и със зона за плаж, стадиони за плажен волейбол, детска площадка и зона за релакс. Локацията е подобаваща за почитатели на спорта от всевъзможни възрасти – младежи, фамилии с деца и възрастни. Във почитател зоната са проведени редица развлекателни футболни игри и ще бъдат раздадени голям брой награди. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР