Стачки за по-високо заплащане сковават Великобритания. Обединеното кралство ще бъде

...
Стачки за по-високо заплащане сковават Великобритания. Обединеното кралство ще бъде
Коментари Харесай

Стачки за по-високо заплащане сковават Великобритания 

Стачки за по-високо възнаграждение сковават Англия. Обединеното кралство ще бъде наранено от неодобрение всеки ден този месец до навечерието на Коледа, като профсъюзните водачи усилват заканите да координират стачните дейности и да провокират оптимално разстройване в устрема си за по-високи заплати, оповестява " България он Еър ".

Работници от железопътната мрежа на страната, рейсовете, пощите, здравния бранш и учебните заведения са измежду тези, които стачкуват на фона на високата инфлация и проектите на държавното управление за ограничение на обществените разноски.


Анди Прендергаст, народен секретар на трудовата група на GMB, загатна в четвъртък, че синдикалните водачи могат да координират стачните дейности в Националната здравна работа, с цел да обезпечат " оптимално влияние ".
" Ще приказваме с другите профсъюзи'', сподели той пред Sky News. " Ще се уверим, че изключителните обстановки са покрити, само че в последна сметка държавното управление би трябвало да се вслуша. "

Обединеното кралство се готви и за месец на транспортен безпорядък, като няколко профсъюза възнамеряват стачки, предопределени да спрат влаковата система. Коледните доставки са изложени на риск от необятно публикуваните митинги на личния състав на пощите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР