Стабилност в турбулентни времена е основната тема на осмото издание

...
Стабилност в турбулентни времена е основната тема на осмото издание
Коментари Харесай

Икономическите и политическите сътресения на фокус в Осмата годишна риск конференция на Кофас

" Стабилност в турбулентни времена " е главната тематика на осмото издание на Конференцията по ръководство на риска на Кофас. Тя ще се организира на 26 април в хотел „ Хилтън “  и ще събере на едно място водещи представители на бизнеса, стопански и политически анализатори, банкови и кредитни специалисти, бизнесмени, риск анализатори. Избрани гост-панелисти и участници ще очертаят настоящите стопански процеси и тестванията за бизнеса в условия на нестабилната международна конюнктура.

„ Ставаме очевидци на закъснение на стопанската система и наподобява, че рисковете не престават да порастват. В една сходна среда бизнесът би трябвало да знае по какъв начин да бъде подготвен, какви механизми и тактики може да приложи, с цел да способства за стабилността си. Конференцията на Кофас по ръководство на риска 2023 ще отговори точно на тези въпроси “, споделя Пламен Димитров.

Програмата на риск конференцията включва пленарна презентация и две панелни полемики, отдадени на значими и потребни тематики, свързани с икономическите и политически опасности, пред които е изправен бизнесът. Главният икономист на Кофас за ЦИЕ - Грегорж Шилевич, ще направи обзор и разбор на страновите опасности, а Пламен Димитров, шеф на Кофас България, ще показа значими данни за рисковете по браншове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР