Стабилност и управление: Кавгите в коалицията и препъникамъкът Македония бе

...
Стабилност и управление: Кавгите в коалицията и препъникамъкът Македония бе
Коментари Харесай

Доц. Харалан Александров: Едни чалга орки и едни харвардски орки се сбиха за селото. Само търсят за какво да се сбият

Стабилност и ръководство: Кавгите в обединението и препъникамъкът " Македония " бе тематиката по Българска национална телевизия, в която участваха общественият антрополог Харалан Александров, олитическият анализатор Росен Карадимов и политологът и основен помощник по политически спорове в Института за проучване на обществата и знанието при Българската академия на науките Петър Чолаков.

Намалява доверието към ръководството, само че никой, нито желае, нито е подготвен за избори. Беше неуместно да формираш такава коалиция, и не очакваш безпорядък и разнообразни послания. Това съобщи Росен Карадимов. Според него Популисткият избор си търси нов път - очевидно той отива към " Възраждане ".

Няма еднороден кабинет, а четири партии, които се пробват да оцелеят, сподели по тематиката доцент Харалан Александров. Според него Кирил Петков има тежки морални, прочувствени и когнитивни проблеми. Едни чалга орки и едни харвардски орки се сбиха за селото. Само търсят защо да се сбият, добави Александров.

Не Украйна, а тематиката за Македония може да се окаже препъникамъка на обединението. Преди година всички желаеха смяна, в този момент търсят непоклатимост.

Ако не се схванат по тематиката районен съд Македония може да се стигне до предварителни избори, разяснява политологът и основен помощник по политически спорове в Института за проучване на обществата и знанието при Българската академия на науките Петър Чолаков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР