Стабилно, редовно правителство, работещ парламент и главна роля за Български

...
Стабилно, редовно правителство, работещ парламент и главна роля за Български
Коментари Харесай

Манол Тодоров: Главна роля за Български възход в следващия парламент

Стабилно, постоянно държавно управление, работещ парламент и основна роля за Български напредък в 49 - ото Народно събрание- Тази дълготрайна стратегическа визия показа в ефира на Дарик претендентът за депутатот Български напредък във Втори многомандатен изборен регион в Бургас Манол Тодоров.

„ Тези избори би трябвало да са последните, освен за тази година, само че и за идващите четири. И според мен, това би трябвало да бъде настройката на всеки един претендент за депутат, определен в Народното събрание - съставянето на държавно управление “, съобщи Манол Тодоров. По думите му, наред с инфлацията и скока на цените, това е една от най-важните тематики в дневния ред на обществото, които изискват неотложни решения.

Изходът от икономическата и политическата рецесия, считатой, може да бъде сбъднат посредством превъзмогване на тесните партийни ползи и градивен разговор сред политическите водачи. „ Български напредък беше първата партия, която заприказва за разговор. Това е смисълът на политиката- водачите да загърбят своето его и работят за националните ползи в отбрана на всички български жители “, заявиМанол Тодоров. Тойпосочи и първите стъпки към това- стягане на контрола по границата с действителни дейности, насърчаване на целогодишентуризъм и претовареност, без приоритизиране от страна на летищните оператори и фокус върху дребните и междинни аграрни производители. „ Икономиката в България се движи точно от дребния и междинния бизнес “, сподели Тодоров.

Български напредък се насочва към идващия парламент със мощна листа от специалисти. „ Успяхме да надградим ядрото от съидейници “, заяви той. И очерта профила на претендентите за народни представители на БВ - без разграничителна линия по оста ляво –дясно, за които най-важното разграничаване е вярно и погрешно. И с това Български напредък дава поръчка да бъде сериозен фактор и на локалните избори.

Манол Тодоров е и измежду моторите на самодейността " Спорт за всяко дете " в Бургас. Кампанията беше подкрепенаи от Общината, и от спортни клубове в района, и от бизнеса. Тя към този момент започва пилотно в седем бургаски учебни заведения. „ Наши лектори ще водят часовете по спортни действия и се надявамеда запалителен децата да спортуват “, описа Тодоров.Като гост-лектори вземат участие известни лица от спорта, които да стимулират подрастващите да бъдат по-активни в спорта, да обръщат внимание на придвижването и здравословното хранене. Освен това, спортни клубове в Бургас отварят вратите си за няклоко безвъзмездни тренировки за децата. „ Програмата е дълготрайна. Целта е от септември т.г. да влезем във всички бургаски учебни заведения “, акцентира той.

Чуйте какво сподели пред Дарик Манол Тодоров, претендент за депутат от партия Български напредък в Бургас в звуковия файл:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР