Стабилизира се състоянието на двамата младежи - Ердинч на 22

...
Стабилизира се състоянието на двамата младежи - Ердинч на 22
Коментари Харесай

Гореща информация за младежите от горящото, тунинговано БМВ. Те

Стабилизира се положението на двамата младежи - Ердинч на 22 г. и Халил на 20 година, които пострадаха при тежката злополука в Сунгурларско, написа Флагман.бг. Те посочили мощна воля за живот, макар тежките пострадвания.

Припомняме, че  двамата бяха признати в доста тежко положение в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, откакто БМВ-то на Ердинч се блъсна в мантинела, по-късно изхвърча в канавка и изгоря

Шофьорът към момента е с заплаха за живота, само че прогнозите за възобновяване му са положителни. Състоянието му е устойчиво, следва му ортопедична интервенция, след която евентуално ще бъде изместен в друго поделение. 

Халил още преди дни е прескочил трапа, няма заплаха за живота му. Той е изведен от реанимация и е настанен в отделението по ортопедия на УМБАЛ-Бургас. 

Както съобщихме, зад кормилото бил Ердинч. Той безусловно летял с модифицирания си автомобил, когато на завой изгубил ръководство и се блъснал в мантинелата. Колата се блъснала в бетонов пиедестал на водостока, а по-късно се завъртяла в слънчогледовата равнища край пътя. Водачът бил без колан и при удара изхърчал от автомобила, който секунди по-късно избухнал в пламъци.

Возещият се на задната седалка – 17-годишен тинейджър съумял да се измъкне от горящото купе. Вътре, заклещен на предната седалка, е останал 20-годишният Халил, който е бил в безсъзнание и тежко ранен. 

17-годишният възпитаник излязъл на пътя, с цел да търси помощ. За благополучие по това време по другояче пустия сектор сред селата Камчия и Съединение минавал ТИР, каран от поляк. Било към 4 часа призори. Мъжът извадил Халил от горящата кола секунди преди огънят да я обхване изцяло. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР