ST. ЛУИС (AP) — Компания за училищни автобуси ще прекрати

...
ST. ЛУИС (AP) — Компания за училищни автобуси ще прекрати
Коментари Харесай

Компания за училищни автобуси, където беше открита примка, прекратява договора си с държавните училища в Сейнт Луис

ST. ЛУИС (AP) — Компания за учебни рейсове ще приключи контракта си с държавните учебни заведения в Сейнт Луис една година по-рано, поставяйки завършек на обтегнати връзки откакто примка беше открита покрай работното място на негър монтьор и последвалото овакантяване на водача, което изръмжа рейса услуга за една от най-големите учебни системи в Мисури.

Missouri Central School Bus Co. уведоми кмета Тишаура Джоунс и Службата за развиване на работната мощ в Мисури с писмо от вторник, че краят на контракта ще значи загуба на 332 работни места.

Договорът на Missouri Central с учебния регион, който включва към 19 600 възпитаници, трябваше да важи през образователната 2024-25 година, само че компанията имаше уговорка за отвод. Автобусната услуга ще завърши на 30 юни, след края на настоящата образователна година.

„ За страдание и макар добросъвестните старания от двете страни, страните не съумяха да договорят взаимно допустими условия “, сподели компанията в писмото си. Говорител отхвърли спомагателен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР