Срутването на моста Франсис Скот Кий се почувства като земетресение“,

...
Срутването на моста Франсис Скот Кий се почувства като земетресение“,
Коментари Харесай

Свидетели на срутването на моста в Балтимор си спомнят сцени от „военна зона“, тъй като огромна катастрофа предизвика страхове от „земетресение“

Срутването на моста Франсис Скот Кий се почувства като „ земетресение “, което накара околните здания да вибрират, спомнят си ужасени очевидци.

Хаосът настъпи рано сутринта във вторник, когато товарен транспортен съд Dali се сблъска с моста в Балтимор, Мериленд, което докара до сриване на част от моста и потапяне на хора във водата под него.

В минимум шест души остават в неопределеност. Инцидентът провокира неистова интервенция по търсене и избавяне в близките води.

Досега са избавени двама души, за които се счита, че са част от строителна бригада, ремонтираща моста. Съобщава се също, че сонарните сканирания демонстрират съществуването на транспортни средства, потопени в река Патапско.

Мъж, разпознат като Джон, който живее покрай моста, сподели, че се е почувствал като че ли цялата му къща пада по време на злополуката, която „ прозвуча като огромен гръм. " Той сподели на WJZ: „ Чувствах се като земетресение – цялата къща вибрираше, като че ли къщата ми се срутваше. [Аз] в никакъв случай не съм предпо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР