Срутването на мост в ремонт уби един човек и рани

...
Срутването на мост в ремонт уби един човек и рани
Коментари Харесай

Срутване на мост в ремонт в Гърция уби един човек и рани други осем

Срутването на мост в ремонт умъртви един човек и рани други осем, оповестиха гръцките управляващи. Пожарната сподели, че е била извикана малко след обяд локално време, когато част от мост се срути в Патра, в региона на Проастио по пътя за столицата Атина. Осем ранени са изпратени в лечебни заведения, а един човек е умрял при сриването, оповестиха от противопожарната работа.

Около 35 пожарникари с 12 коли, както и дронове и специфични избавителни коли бяха изпратени на мястото на случая. Говорителят на противопожарната работа Василис Ватракоянис сподели, че придвижването по моста е затворено от 20 юли " заради разрушенията на долния прелез " от оборудването.

Причините за сриването на моста, който свързва пристанище Патра на полуостров Пелопонес в югозападна Гърция с Атина, не са ясни. Ефтимиос Лекас, президент на Организацията за отбрана от трусове, сподели пред телевизия ERT, че мостът е имал проблеми със стабилността, които са били известни на управляващите. Реставрационните работи започнаха през 2021 година на стойност над шест милиона евро, твърди малкия екран.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР