Срути се мостът от Царево за Ахтопол преди разклона за

...
Срути се мостът от Царево за Ахтопол преди разклона за
Коментари Харесай

Мостът на пътя от Царево за Ахтопол се срути, трима души са изчезнали

Срути се мостът от Царево за Ахтопол преди разклона за Бродилово.
Прочетете още
Това стана ясно от фрагменти в обществените мрежи. На тях се вижда автомобил, който няма по какъв начин да премине през моста. Дясната пътна лента е разграничена на две елементи.

Кметът на Царево Георги Лапчев съобщи пред Българска национална телевизия, че има непотвърдена информация за трима изчезнали.

На територията на община Царево дъждът продължава да вали и не стопира. Хората в село Кости са евакуирани, защото река Велека излезе от коритото си. Същото е ситуацията и в село Бродилово, само че там няма бедстващи хора. Кметският наместник съумя да изнесе всички хора и там няма потърпевши, изясни Георги Лапчев.

Най-тежко е ситуацията в община Царево. Има паднали мостове, доста са щетите на територията на цялата община. Такава е обстановката и в Синеморец, Варвара, Лозенец.

Припомняме, че за последнто денонощие на Българското Черноморие се изсипаха над 300 литра на кв.м превалявания. От нощес в региона не стопира да вали и духа мощен вятър. Наводнени са парцели, а пътища са затворени поради прелели реки. Директорът на пожарната съобщи, че данни за потърпевши или бедстващи хора в региона на Царево няма. Десетки хора са блокирани в каравани хотели. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР