Срокът за такса смет, остават още 10 дни до крайната

...
Срокът за такса смет, остават още 10 дни до крайната
Коментари Харесай

Остават 10 дни за плащане на местни данъци и такси, после се трупат лихви

Срокът за такса боклук, остават още 10 дни до крайната дата 30 ноември 2018 година За това сигнализира зам.-кметът по финанси в Столична община Дончо Барбалов в обществената мрежа.Подсещането му е към притежателите на недвижими парцели би трябвало да платят последната вноска на такса битови боклуци за актуалната година, написа Столица.бг

След 30 ноември т. година стартират да се начисляват лихви, предизвестява финансистът. Той напомня на компаниите, които желаят да заплащат такса боклук съгласно генерираното количество през 2019 година, ще би трябвало да си пуснат декларации  в дирекция  “Икономика и комерсиална активност ” на Столична община. Ако пропуснат ще плащат по 10 промила върху отчетната стойност на парцелите.

На 31 октомври пък изтече крайният период за годишния налог здания и налог МПС за жители и компании. Върху неплатените суми към този момент цялостен месец се натрупат лихви, припомнят от дирекция “Общински доходи ” на Столична община. Плащането на местните данъци може да стане във всеки от 22-та данъчни отдела на Столична община, без значение от адреса на парцела или на задълженото лице.

Освен в брой касите разполагат и ПОС устройства за заплащане с карти. Също по този начин заплащането може да стане и по банков път или през електронната страница на Столична община.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР