Сродната душа – идеята за любим човек, който да усещаме

...
Сродната душа – идеята за любим човек, който да усещаме
Коментари Харесай

Как да разберем, че сме срещнали сродна душа?

Сродната душа – концепцията за обичан човек, който да усещаме като част от себе си, с който да споделим живота и да преодоляваме всички трудности, е измежду фантазиите и задачите на мнозина. Дефиницията за сродната душа звучи прекомерно клиширано и концепцията ѝ постоянно се свързва с оня един човек, който да определим като „ единствения “, написа tialoto.bg.
Някои отхвърлят да повярват, че това е единствено един човек, защото считат, че можем да срещнем доста такива и то няколко пъти в живота си, като в бактисвам не се има поради само сантименталното схващане на този термин. Може да става дума и за родители, братя и сестри, най-хубави другари, съседи или даже за непознати на улицата.

Интересно е, че хората постоянно забравяме какво е възприятието, когато срещнем сродна душа, а то не постоянно е толкоз щастливо, както във филмите и песните.

Сродните души са хората, които ще бъдат огледалото ни, което отразява нашето „ голо “ себе си. Те виждат дълбоко в душата ни. Те ще ни разсънят от дълбокия сън, с цел да ни покажат, че сме поели по неверен път в живота си. Те ще ни накарат да осъзнаем, че сме изоставили своите пристрастености, фантазии и цели в живота.

Дори и да сме ужасени, те са тези, които ще ни тласкат отвън зоната ни на комфорт, просто тъй като знаят, че можем да реализираме повече от това, което си мислим, че можем. Те ще ни накарат да се надигнем пред страховете си и да ги преборим. Ще разбият сърцето ни, когато споделят истините за тези неверни неща, които обичаме.

Сродните ни души не постоянно разполагат със средства, с цел да излекуват раните ни, само че ще ни покажат метод да спрем кървенето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР