Срив на компютърната информационна система на турските митници усложни трафика

...
Срив на компютърната информационна система на турските митници усложни трафика
Коментари Харесай

Срина се системата на турските митници, трафикът на ГКПП Капъкуле е кошмарен

Срив на компютърната осведомителна система на турските митници усложни трафика на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капъкуле “ към входа за Турция.
С усложнената конюнктура на място се срещна и дипломатически чиновник от Градска канализация Одрин през днешния ден по обяд, оповестиха от Министерство на външните работи.
Образували са се опашки от изчакващи коли и рейсове, като са изцяло блокирани на вход към Турция, както турският, по този начин и българският пункт.
При извършените срещи със чиновници на ГК-Одрин и българските гранични управляващи, турските гранични и митнически органи са декларирали, че подхващат нужните ограничения за премахване на срутва.
Създадена е организация, в това число като е повишен доста и персоналният състав, за да поемат насъбраните опашки и покачвания трафик през празничните за България дни.
Отворени са всички трасета на влизане в страната за леки коли и 3 трасета за рейсове. Понастоящем трафикът се обслужва ръчно, като турските гранични управляващи ще проработят на оптимален потенциал след премахване на техническия проблем.
Генералното консулство в Одрин е в непрекъсната връзка с турските гранични и митнически управляващи и при нужда има подготвеност да реагира.
При нужда от подпомагане българските жители могат да се обадят на: Телефон: 0090 284 214 06 17; Дежурен телефон в извънработно време в работни дни: 0090 533 7396140 ; Дежурен телефон в почивни и празнични дни: 0090 533 6298164.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР