Срив има в момента на Фейсбук Месенджер.Потребители на социалната мрежа

...
Срив има в момента на Фейсбук Месенджер.Потребители на социалната мрежа
Коментари Харесай

Масов срив на Facebook Messenger в България и по света

Срив има сега на Facebook Месенджер.

Потребители на обществената мрежа от целия свят алармират за проблем с “Messenger ”.

Изпращането на фотоси сега е мъчно.

От изявленията в мрежата излиза наяве, че има някакъв проблем с приложенията на Фейсбук на разнообразни езици, в това число на български.

Сривът е изключително сериозен в Съединени американски щати. 

Справка в Downdetector демонстрира, че казусът е максимален в Съединени американски щати.

Докладите за неправда се усилват всяка минута, съобщи.

Тази диаграма демонстрира аспект на отчетите за проблеми, подадени през последните 24 часа, спрямо типичния размер на отчетите по време на деня.

Прекъсване на Фейсбук Messenger и карта на докладвани проблеми



Обичайно е някои проблеми да се оповестяват през целия ден. Downdetector оповестява за случай единствено когато броят на отчетите за проблеми е доста по-висок от типичния размер за това време на деня, осведоми darkredowl.com.

Фейсбук Messenger е приложение за незабавни известия за мобилни телефони. В развой на разработка е приложение за Windows и OS X. Фейсбук Messenger разрешава на потребителите да изпращат и получават текстови известия, както и фотоси и видеоклипове.



Тази топлинна карта демонстрира къде са съсредоточени изпратените от потребителите отчети за проблеми през последните 24 часа, съобщи darkredowl.com. Обичайно е някои проблеми да се оповестяват през целия ден. Downdetector регистрира случай единствено когато броят на отчетите за проблеми е доста по-висок от типичния размер за това време на деня.



Заради новото приложение Twitter обмисля да съди Meta като част от Фейсбук.

В сряда беше задействано приложението Threads, което се употребява от повече от 30 милиона консуматори и съгласно някои от тях е работило сходно на Twitter.

Американските медии настояват, че изпълнителният шеф на Meta Марк Зукърбърг към този момент е получил писмо от юристи на Twitter, в което се споделя, че Meta има някогашни чиновници от платформата на Илон Мъск.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР