Сриналият се до четвърта дивизия отбор на Пирин (Гоце Делчев)

...
Сриналият се до четвърта дивизия отбор на Пирин (Гоце Делчев)
Коментари Харесай

Пирин е с ново ръководство, Димитър Крушовски се връща на треньорския пост

Сриналият се до четвърта дивизия тим на Пирин (Гоце Делчев) избра управление, което би трябвало да върне тима в началото в Трета лига. Новият президент е Димитър Коршумов, който наследява поста от ненадейно умрелия през 2019 година Атанас Мълчанков. На Коршумов ще оказва помощ директорски съвет от 5 души, като дилемите на всеки от хората там ще бъдат разпределени на последващо съвещание.

За нов старши треньор е назначен известният в града експерт Димитър Крушовски. Както нещата стартираха супер-оптимистично, за момента както в цялата страна, по този начин и в Гоце Делчев всичко е спряно до второ разпореждане.

Първата задача пред новите хора в клуба е да завоюват промоция за Трета лига, като се чака мнение на БФС за метода на продължение на шампионата. Пирин (Гоце Делчев) сега е едноличен водач в Благоевградската " А " регионална група. Неврокопчани втора поредна година ритат по селата, а през 2014-а година бяха извадени от Първа лига поради непокриване на критериите за професионален лиценз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР