Срещу Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на

...
Срещу Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Путин: Оцелях след "атентати" в Чечения

Срещу Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила е имало два "атентата ", съобщи нюзру.

Руският президент във филм на режисьора Андрей Кондрашов описа за първите часове на своята кариера като държавен глава, откакто пое ръководството на страната поста от първия президент на Русия – Борис Елцин в новогодишната нощ 1999/2000 година "Тогава пътувах с хеликоптер към Чечения, с цел да видя нашите момчетата в базата в град Гудермес с хеликоптер. Докато летяхме над Кавказ, чух гърмежи. Аз споделих на спътниците си, че това е салют по случай празника. "Не, това не е заря, а обстрел ", сподели единият от водачите ", уточни още Путин.

Антуражът на новия собственик на Кремъл реши да употребява безвреден маршрут за връщане. "Ние пътувахме с коли. Един от колите се натъкна на крайпътна бомба. Никой не пострада. А аз персонално назовавам двата случая "атентати " ", сподели президентът.

Чечения от 1994 до 2009 година, с спирания, бе сцена на бойни дейности сред силите на Москва и сепаратистите. За съвсем 15-те години в борбите бяха убити на 50 хиляди души от двете страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР