срещу правителството с искане за незабавна оставка на премиера Бойко

...
срещу правителството с искане за незабавна оставка на премиера Бойко
Коментари Харесай

Протестът в центъра на София продължава

срещу държавното управление с искане за незабавна оставка на премиера Бойко Борисов, на основния прокурор Иван Гешев и осъществяване на почтени избори, продължава към този момент 12 часа в центъра на София, предава БГНЕС.
Към 20 часа на площада има няколко хиляди индивида, които скандират “Оставка ”. Основният девиз на протестиращите е “Мутри вън ”. Говореше ни се за полезности, за народна власт, за взаимност, а 2020 година се събудихме единствено с полезностите от чекмеджето на Бойко Борисов, съобщи от трибуната на митинга Арман Бабикян.
 От Възраждане с изказвания за брутално полицейско принуждение на митинга (СНИМКИ) От " Възраждане " с изказвания за брутално полицейско принуждение на митинга (СНИМКИ)
Политическа партия „ Възраждане ” опровергава появилата се в медиите информация в резултат на казаното от старши комисар Гео...
Искаме съществени и мощни политици, които да не приказват единствено за пари. Брюксел, Мюнхен, Рим – не мълчете. Мълчанието е злато, само че единствено за неговото чекмедже, съобщи още Бабикян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР