Срещу печалноизвестния Васил Михайлов - син но доскорошния зам. окръжен

...
Срещу печалноизвестния Васил Михайлов - син но доскорошния зам. окръжен
Коментари Харесай

Прокурорски син отново безчинства: заканил се на жена, че ще я убие

Срещу печалноизвестния Васил Михайлов - наследник само че досегашния зам. областен прокурор на Перник (а в този момент - към момента прокурор), тече следващо досъдебно произвеждане. Този път то е за закана за ликвидиране, излиза наяве от известие на държавното обвиняване.

По традиция всички прокурори от Перник са си създали отказ и с персоналното предписание на Борислав Сарафов делото е преместено в София.

В дома му текат претърсвания и изземвания, излиза наяве още.

" В Районна прокуратура-Перник е постъпил сигнал от Б.Р., в който се споделя, че е заплашвана посредством телефонно позвъняване с ликвидиране. "

Иначе казано, на фона на така и така комплицираната си прокурорско-съдебна обстановка, младежът, който е под домакински арест, " изключително мъдро " е звънял по телефона да заплаши дамата - действие по член 144 от Наказателен кодекс.

Както и Клуб Z неведнъж писа, става известно, че Михайлов - тогава 18-годишен - навсякъде е тероризирал целия град с побоища и хулигански прояви (и освен Перник - има и дело край морето). Но от това не са настъпили никакви последици за него.

Сред " геройствата " му има и по какъв начин пребива настоящ служител на реда, до момента в който другари го снимат с телефоните си.

Масово в миньорския град магистратите са си правили отводи, а жертвите са си мълчали. До 11 юни предходната година, когато пред ресторант пребива 61-годишния почитан някогашен футболист от града Румен Андонов.

Тогава прокуратурата внезапно се " разсъни " и потегли каскада от каузи против него - това обаче стана, чак откакто дамата на Андонов се осмели и излезе с лицето си по малките екрани и описа за издевателствата.

Тя обаче се споделя Марияна Николова, т. е. - застрашената в този момент с ликвидиране жена е друга. Наши източници споделиха, че казусът е от съкровен темперамент - новата му жертва е бившатга му другарка.

Ето и истинското известие на прокуратурата от през днешния ден:

Софийска районна прокуратура управлява досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране по отношение на жена от гр. Перник

Софийска районна прокуратура (СРП) управлява досъдебно за закана с ликвидиране, отправена по отношение на жена от гр. Перник.

Досъдебното произвеждане е формирано от Софийска районна прокуратура откакто в Районна прокуратура-Перник е постъпил сигнал от Б.Р., в който се споделя, че е заплашвана посредством телефонно позвъняване с ликвидиране. По случая е формирана кореспонденция, която след отказ на прокурорите от Районна прокуратура-Перник е изпратена в Софийска районна прокуратура с разпореждане на и.ф. основен прокурор на Република България, с което е указано управлението и надзорът по преписката да се извърши от прокурор при СРП.

Веднага след отчет на преписката в СРП посредством системата за инцидентно систематизиране на каузи е избран наблюдаващ прокурор, който е решил, че има задоволително данни за осъществено закононарушение по член 144, алинея 3 във вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и е образувал досъдебно произвеждане.

В хода на досъдебното произвеждане се правят обиск и претърсвания и изземвания на адрес в гр. Перник.

Разследването по случая продължава.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР