Срещу награда от 10 000 лв. синът на Софи Маринова

...
Срещу награда от 10 000 лв. синът на Софи Маринова
Коментари Харесай

Вместо МВР: Лоренцо на Софи Маринова разкри измама с ВИП пакети - ползва бял хакер

Срещу премия от 10 000 лева синът на Софи Маринова - Лоренцо организира сполучлива акция против измамници, продаващи измислени ВИП пакети от името на фолкпевицата.

Историята споделя през днешния ден бТВ, а премията е била оповестена в обществените мрежи от името на младежа - в опит да разкрие злоупотребяващите с името на известната му майка, които събират пари от нейно име.

Фалшивата ВИП карта, струваща 2000 лева, сякаш осигурявала на всеки почитател на Софи Маринова билет за всичките ѝ концерти, както и персонална среща с нея - лъжливата оферта се популяризира в обществените мрежи към този момент няколко месеца.

„ Те се показват за майка ми напряко. Тези хора пишат на нейни почитатели, че против 2000 лв. ще дадат някаква VIP членска карта, с която на концертите й ще могат да влизат в бекстейджа и да се срещат с майка ми.

Това е цялостна неистина, цялостна небивалица, нито един реализатор в България няма да направи това нещо. 100% има хора, които са платили тази сума “, разяснява Лоренцо.

Самата изпълнителка също била обезпокоена, че почитателите ѝ ще бъдат излъгани, споделя синът ѝ.

„ Естествено, че се ядосва, по какъв начин няма да се ядоса. Много е грозно някой да злоупотребява с нейните почитатели и фенове. Наистина е грозно за един реализатор, който обича почитателите си. Знаем какъв брой земен човек е майка ми, прави музика за хората, тя желае да прави хората щастливи “, споделя Лоренцо.

В края на предходната седмица още веднъж в обществените мрежи Лоренцо решил да предложи премия от 6000 лв., с цел да бъде разкрита самоличността на индивида зад профила.

„ Аз предложих 6000 лв., в случай че ми кажат кой е, и 10 000 лв., в случай че ми го докарат “, признава синът на певицата.

Той получил достоверна информация от свои персонални другари, които били много  " на ти " с компютрите.

" Проследихме индивида по адреса и го намерихме. Той е един лъжец, той прави всевъзможни измами по телефона. Той не правеше машинация единствено от на майка ми профила “, разяснява Лоренцо, който самичък имаше проблеми с полицията през декември 2023 година

„ Той има доста разнообразни профили, да вземем за пример пишеше на някакви бабки да си пращат персоналните карти - да си прави профили в казина.

Искам да кажа на хората да не имат вяра и да се пазят от тези нелепости. Ако някой им споделя, че против пари може да им извади членска карта, с която да се срещне с изпълнителя в бекстейджа на концерта му - няма такова нещо “, предизвестява новоизпеченият следовател (всъщност по целия свят звездите продават така наречен meet & greet пакети, които придставляват тъкмо това - само че публично, бел. ред).

Лоренцо споделя още, че към този момент е решил да не подава сигал до Министерство на вътрешните работи.

Но предизвестява всички почитатели на Софи Маринова да бъдат бдителни.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР