Срещу много бургаски ченгета имало компромати за участие в наркогрупи.

...
Срещу много бургаски ченгета имало компромати за участие в наркогрупи.
Коментари Харесай

Митьо Очите кътал компромати срещу бургаски ченгета

Срещу доста бургаски ченгета имало компромати за присъединяване в наркогрупи. Те са държани не от какъв да е, а точно от бандата на Димитър Желязков, прочут като Митьо Очите.
Разкритието направи пред Lupa.bg осъждан дилър от морския град.
Ченгетата дълго време покровителствали мощните хора, разпределящи дрогата в региона. Те имали цялостна информация за наркобизнеса в Бургас, която пазили от оперативните служби. Много постоянно арестувани наркодилъри били освобождавани на другия ден, без да се заведат каквито и да е документи и преписки против бандитите. Тази информация се скатавала от много време в престъпната тайфа и надали ще види бял свят, тъй като към момента посредством нея държали под надзор ченгетата.
Припомняме, че спецапелативният съд пусна от ареста Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Той ще бъде под домакински арест, само че с електронно наблюдаване, записаха магистратите. Решението им е дефинитивно.



След като беше задържан в Турция и екстрадиран у нас през 2018 година, той остана зад решетките. Обвинен е в управление на проведена незаконна група от 12 души.
Според обвиняването те се занимавали с изнудване, насила посредством закани, палежи и разпространяване на опиати. Групата работила на територията на Бургас, Ямбол, Несебър и Слънчев бряг от 2013 година до 2018 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР