Срещу лекаря е повдигнато още едно обвинение - за незаконно

...
Срещу лекаря е повдигнато още едно обвинение - за незаконно
Коментари Харесай

Близките На Разстреляния Рецидивист Жоро Плъха Вбесиха Всичко Живо Със Своята Наглост!

Срещу лекаря е повдигнато още едно обвиняване - за нелегално държане на огнестрелно оръжие - револвер, марка " Валтер " и муниции за огнестрелни оръжия - 16 броя патрони, 9х18 мм и 1 брой патрон с надпис " 1947 GEL 9M38 ".

Делото стартира на 19 март, а доктор Димитров преди дни сподели сбито, че не е в положително здравословно положение, само че благодари на хората, излезли на митинги в негова поддръжка.

Роднините на Жоро Джевизов обаче считат, че обвиняванията против рентгенолога са леки.

“Много лъже тоя доктор. Аз съм ром, само че като него не мога. А той лекува въпреки всичко хора. Той би трябвало да лежи най-малко 15 години. А брачната половинка му да бъде подведена под отговорност за лъжесвидетелстване. Заблуди цяла България, че в оная нощ е била в спалнята на фамилния им дом дружно с двете им деца. После се разбра, че е била в Крумово при родителите си ”, споделя бащата на убития апаш.

Според него и най-големият апаш не заслужавал да бъде разстрелян като куче.

“Видях сина си в моргата, пронизан с 4 патрона - два в гърдите и два в гърба ”, добавя бащата, който твърди, че имал 30 година “стаж ” в пандиза. На въпроса редно ли е синът му измежду нощ да влиза в непознат парцел и да краде, Димитър дава отговор, че Жоро и рентгенологът са се познавали.

“Абсурдно е цяла година проверяващите да не могат да открият револвера, с който докторът простреля сина ми. И този човек е на независимост и върви на работа. Хората би трябвало да спрат да пазят палач ”, безапелационен е Димитър Джевизов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР