Срещу кмета на Дупница Първан Дангов се води политическа война,

...
Срещу кмета на Дупница Първан Дангов се води политическа война,
Коментари Харесай

БСП вижда прокуратурата като бухалка срещу борбата на кмета на Дупница с корупцията

Срещу кмета на Дупница Първан Дангов се води политическа война, е позицията на Българска социалистическа партия по случая с градоначалника, против който е повдигнато обвиняване.

Припомняме, че преди към месец на аления кмет за отрязани дървета поради ландшафтен план, а ръководителят на Общинския съвет Костадин Костадинов подаде сигнал в полицията за непозволени дейности от страна на градоначалника. Бяха сезирани също прокуратурата и Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Ново напрежение породи в Дупница на 9 май, откакто пред постройката на общината паралелно до флаговете на България и Европа. То няколко пъти беше сваляно от някогашния народен представител на Демократична България и сегашен общински консултант Николай Табаков, а по предписание на Дангов бе поставяно още веднъж. Случаят също бе отправен до органите на реда.

Вчера пък стана ясно, че за отправени закани по отношение на длъжностно лице. На 15 март той се е заканил по телефона на краткотрайния началник на полицията в Дупница във връзка осъществяване на службата му. Отправил закани и по адрес на негови близки.

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия обаче прави оценка станалото като предизборна провокация. От партията декларират, че Първан Дангов е спрял редица корупционни практики след 3 мандата ръководство на ГЕРБ в Дупница. Според социалистите задачата е да се стигне до нови избори и да бъде определен различен кмет, който да замита следи и да пази статуквото.

От Българска социалистическа партия акцентират, че прокуратурата се употребява като бухалка против кмет, борещ се с корупцията, която държавното обвиняване не е забелязвало с години.

" Заставаме зад кмета и няма да допуснем да бъде сменен вотът на хората за едно почтено ръководство и битка против наслагваните с години порочни практики в община Дупница ", акцентират от партията.
 Разпоредиха проверка на общинската болница в Дупница
Разпоредиха проверка на общинската болница в Дупница

След мнения измежду лекарския колектив за нарушения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР