Срещу хората, санкционирани по закона Магнитски, има сериозни документални доказателства

...
Срещу хората, санкционирани по закона Магнитски, има сериозни документални доказателства
Коментари Харесай

Създателят на закона Магнитски: Срещу санкционираните има сериозни доказателства


Срещу хората, глобени по закона " Магнитски ", има съществени документални доказателства за корупция или нарушение на правата на индивида и българският съд няма отношение към този проблем. Това съобщи в " Говори в този момент " пред Симеон Гаспаров основателя на антикорупционния закон - Магнитски - американския предприемач Бил Браудър.

" За тези лица, които са включени в листата, е пределно ясно, че са отговорни за това, в което са упрекнати. Ако считат, че са почтени, имат цялостно право да се явят в американски съд и да съдят държавното управление на Съединени американски щати. Не имам вяра, че някое от тези лица е съдило държавното управление в американски съд. Те могат да обикалят България и да настояват, че са почтени, само че в случай че в действителност са такива, следва да се явят с доказателства в съда и това да бъде решено от американския съд. Българският съд няма нищо общо с това. " - сподели Браудър.

Той описа за новата си книга - " Обезпечителна заповед ", която споделя за напъните да се наблюдава хода на парите в страна като Русия.

" Сергей Магнитски, моят съветски юрист, разкри закононарушение, което изложи и по-късно беше погубен. И " Обезпечителна заповед " ни превежда през всички следствия, които организирахме и най-после установихме, че част от парите са отишли при самия Владимир Путин. " - споделя Бил Браудър.

Неговата прогноза е, че войната в Украйна ще продължи още 8 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР