"Срещу Борисов има няколко опозиционно настроени партии, които сборно формират

...
"Срещу Борисов има няколко опозиционно настроени партии, които сборно формират
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Като откат ще се върне върху Бойко Борисов това, което години е мачкал

"Срещу Борисов има няколко опозиционно настроени партии, които сборно образуват може би два пъти повече гласове, само че те са разграничени, даже враждуващи. От тази позиция хората не са уверени, че Борисов ще загуби изборите, тъй като са разграничени тези против него. Но не би трябвало да има и машинален общ брой ", съобщи пред Българското национално радио журналистът Иван Бакалов.
Социологическите изследвания регистрират, че Бойко Борисов е изгубил много, а Българска социалистическа партия води с 1-2%. Бакалов бе безапелационен, че по този начин или другояче бъдещето на Борисов не е да е министър председател още веднъж.
Според журналиста прокуратурата се е направила на “дръж ми шапката” по въпроса със записите и фотосите на премиера. По думите му има доста въпроси, които не са били разяснени от държавното обвиняване.
“Чисто по балкански тук има реваншизъм. Това, което е мачкал толкоз години Борисов, като обратен тласък ще се върне върху него. Негови съпартийци, хора от властта, които са управлявали с него, ще стартират да разкриват какво е вършил”, отсече Бакалов.
“През 2013 година след сходни митинги като тези през актуалната година Борисов подаде оставка, която беше тактическа. Сега той по някакви аргументи се заинати и не подаде оставка, макар че рецесията е доста по-тежка, тъй като се наслагва с зараза, с невиждани ограничения в целия свят. Какви са аргументите никой не може да каже със сигурност”, смята Бакалов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР