Срещу 88 – годишна жена е повдигнато обвинение за убийството

...
Срещу 88 – годишна жена е повдигнато обвинение за убийството
Коментари Харесай

88-годишната тъща убила 68-годишния в Русе с удари по главата

Срещу 88 – годишна жена е повдигнато обвиняване за убийството на 68-годишния русенец, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в дунавския град. Двамата с жертвата са живеели в едно домакинство. На дамата е било повдигнато обвиняване за закононарушение по член 116, алинея 1 от Наказателен кодекс. С разпореждане на прокуратурата тя е била арестувана за период до 72 часа.

На 28 февруари в 17:27 часа в дежурната част на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе, посредством тел. 112, постъпи сигнал за убийството на мъж в жилище на ул. „ Родопи “ в Русе. Изпратените на адреса полицейски чиновници откриха в една от стаите натрупа на 68-годишен русенец, със следи от поредност нанесени удари по главата му.

Първоначално като обвинени са били арестувани 50-годишната брачна половинка на жертвата и 18-годишния му внук. Проведените оперативно-следствени дейности по-късно обаче ги насочили към 88-годишната тъща на жертвата. Според съседи, А.С.А. бил много раздразним и постоянно прекалявал с алкохола.

Разследващите са събрали задоволително данни, че създател на закононарушението е 88-годишната жена от Русе. Тя е направила признания. Работата по досъдебното произвеждане продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР