Срещу 3000 лева кеш Краси Радков влезе отлично в ролята

...
Срещу 3000 лева кеш Краси Радков влезе отлично в ролята
Коментари Харесай

Краси Радков стана шут на Криско срещу 3 бона! Актьорът му игра кючеци и натъпка кюфте в устата на изпълнителя, докато му лепят столевки по челото

Срещу 3000 лв. кеш Краси Радков влезе чудесно в ролята на велможа шут на Криско, научи HotArena.

Оказва се, че известният комедиант няма никакви задръжки и позор щом става дума за пари и въодушевено се прави на смешник пред известния рапър, единствено и единствено, с цел да изпълни джоба си с някоя и друга столевка, писа „ Таблоид ”.

В двата си почивни дни през миналата седмица Криско решил да разпусне напрежението в другарска компанията. Тайфата се събрала на вила с барбекю край морето и вместо да си викат певица или диджей изпълнителят на „ Базука ” изискал да се забавлява със смешките на Краси Радков. Още на сутринта габровецът се обадил на известния комедиант, който е в лятна отпуска от „ Шоуто на Слави ”, и по този начин на вечерта любимецът на Дългия акустирал на Слънчев бряг.

За увеселителната си стратегия Радков изискал 3000 лв., като поради статута на домакина си тя траяла повече от нормалното и вместо един час Краси пял и разказвал вицове близо 2 часа. Компанията на Криско наброявала близо 20 индивида и Радков си правел смешки с безусловно всички, като в центъра на вицовете си постоянно поставял рапъра. Кулминацията на купона била, когато Краси взел едно изпечено на скара кюфте и почнал да го поставя в устата на артиста, а той му извадил столевка и я залепил на челото.

Съвсем неподготвено Радков хванал микрофона и запял няколко песни. Освен кючеците от своя репертоар, той извършил и шлагерите на Слави Трифонов, както и такива на Тони Стораро и Сашо Роман, а Криско и компания му припявали с цялостно гърло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР