Срещу 20 лева на човек на ден можете да си

...
Срещу 20 лева на човек на ден можете да си
Коментари Харесай

Средно с 30 % са по-евтини офертите за море през септември в сравнение с август

Срещу 20 лв. на човек дневно можете да си резервирате къса морска почивка през формалните почивни дни за празника на Съединението - 6 септември. Това демонстрира информация в уеб сайтове за групово извършване на покупки и онлайн търсачки.
Оферти на цени от 40 лв. на човек за две нощувки и 60 лв. на човек за три нощувки има както в независими жилища, по този начин и в фамилни хотели. Ако държите на включени храни и питиета можете да откриете предложения за по към 80-90 лв. за двойна стая на база “ол инклузив”.
Още през юли хотелиерите всеобщо оповестиха отстъпки от авансово изчислените цени за сезона в размер до 50 на 100, поради отлива на посетители. В средата на юли и август част от местата за настаняване, изключително на юг, подвигнаха цените на пакетите поради огромния напор от почиващи. Курортни градчета и селища на юг от Бургас, които обичайно разчитат на български летовници, даже оповестиха растеж в броя на гостите си в спешното лято с 20 на 100 спрямо осъществените нощувки през 2019 година
В същото време от началото на септември обичайно цените на туристическите пакети по морето падат със приблизително 30 на 100 от цената на офертите за август. През последните няколко години точно септември е измежду най-хубавите месеци за морска почивка поради слънчевото, само че не горещо време и поради обстоятелството, че морето е топло и към този момент умерено.
Ако решите да се поглезите със спа процедури можете да намерите предложения за 2 нощувки в 4-звезден хотел във Велинград с включени закуски, вечери и прилагане на вътрешен басейн, сауна, парна баня, джакузи, фитнес, интернет и паркомясто, би трябвало да подготвите по 150 лв. на човек. Колкото съгласно офертите излиза на човек 3-дневен ол инклузив пакет през септември в Златни пясъци или в тризвезден хотел до плажа на Слънчев бряг да вземем за пример.
Също през септември можете да се възползвате и от оферта в Китен, при която плащате сред 33 и 37 лв. за нощувка, закуска и вечеря на човек при настаняване в тризвезден хотел с открит басейн. Четиризвездните места за настаняване и по северното, и по южното Черноморие също оферират преференциални предложения за интервала, като разлика е с към 10-15 лв. на човек дневно от горната страна по отношение на офертите на хотелите с три звезди.
В петзвезден хотел в Златни пясъци до 10 септември нощувката на база “всичко включено в цената” излиза 106 лв. на човек, като с изключение на храна и питиета включва безвъзмезден чадър и шезлонг на плажа, използването на вътрешен и външен басейн и мини аквапарк, тенис и волейболно игрище, фитнес.
От 11 септември пък цената за същия пакет дневно пада до 83 лв. на човек дневно. Децата до 13 години пък се настаняват гратис. В други хотели пък се заплаща за пакетите на деца, навършили две години, въпреки и единствено част от цената.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР