Срещу 11 500 лева, ще може да се настаните в

...
Срещу 11 500 лева, ще може да се настаните в
Коментари Харесай

ШОК: 11 500 лв. струват 4 нощувки за Нова година във Велинград

Срещу 11 500 лв., ще може да се настаните в президентски апартамент за 4 нощувки по време на празниците за Нова година. Баснословната сума не е за нощувки в Дубай или Малдивите, а в българския град и известна СПА дестинация Велинград. Това излиза наяве от оферта, оповестена в тур организацията Global tour.

Същия хотел ви дава " опция ", в случай че желаете да изберете по-скромна оферта, като цената за същия интервал във ВИП апартамент е 8700 лв.. " Ако това Ви идва малко скъпо " (както е разказано в офертата), може пък да се спрете на вид за апартамент с две спални за 7700 лв.. Ако сметнете, че " не желаете " да харчите доста пари за Нова година, може да изберете пестелив вид за 3750 лв..

Агенцията напомня, че " скромните суми " не включват туристически налог по 2 лв. дневно и би трябвало да се заплати при настаняване на рецепция.

Цената включва и празнична вечеря с осъществявания на няколко звезди от българската сцена, измежду които 100 кила, Преслава, Крисия, Стефан Илчев, Аристос и DJ Дамян, показва Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР