Срещите в интернет при различните хора, протичат по различен начин.

...
Срещите в интернет при различните хора, протичат по различен начин.
Коментари Харесай

Само във Фрог: Една история за интернет запознанство, която не приключва с брак

Срещите в интернет при другите хора, протичат по друг метод. Харесваш профила на даден човек, пишеш му, говорите си, опознавате се и в случай че нещата вървят добре си уреждате среща. Предимството на онлайн връзката от физическата среща е, че можете да избегнете първичното терзание, добре да обмислите думите си преди да ги изкажете, тъй че да се визиите по допустимо най-хубавия метод.  Няма да се лъжем, че огромна част от тези запознаства завършват с хепи енд.

 

Благодарение на Tinder, срещнах любовта на живота си и скоро ще се оженим. След няколко срещи и няколко занимателни вечери, срещнах Миранда. Когато срешнах профила й, не можах да не плъзна надясно след последното й изречение: " Търся моето доживотно супер благо ". След като си писахме към седмица, излязохме на първата ни среща и разбрах, че в нея има нещо особено.

 

.

Подобни истории в уеб страниците за запознаства има колкото желаете. Историята, която ще ви разкажем е малко по-различна, само че не си мислете, че е с неприятен край.

 

Търсейки огромната обич, А. и В. се срещат в сходен уебсайт. Още от първата среща в интернет те осъзнават, че сред тях има нещо особено. Разговорите вървят леко, даже повече, от време на време се усещат, че знаят какво ще каже другия.

 

Чувството е необикновено, като че ли си срещнал сродната си душа, а колкото повече си говорехме, толкоз повече не искахме да стопираме да си приказваме, споделя момичето В. Беше лято и бях решила да си наема каравана на морето. Споделих с А. какви са желанията ми, а той без даже да се замисли ми предложи да наемем караваната дружно, единствено двамата. Аз се съгласих.

 

И по този начин без в никакъв случай да сме се виждали се озовахме на каравана на морето дружно. Тръпката от срещата беше огромна, само че още от първия момент, в който го срещнах осъзнах, че тук не става въпрос за обич, не и полова.

 

.

Всъщност обич има и тя е огромна, А. се трансформира в мой неминуем сателит в живота, той стана най-хубавия ми другар. Никога не съм вярвала, че може да ми се случи сходно нещо и то по този метод, споделя момичето. А. е най-голямата ми поддръжка в живота, той се трансформира в нещо като мой брат. Най-хубавото е, че всичко беше взаимно, той също нямаше по-различни планове от мен. Просто всичко се случи от единствено себе си.

.

Изкарахме си ужасно в Арапя, на каравана единствено давамата. После отидохме и във Варна и оттогава, няма ден в който да не се чуваме. Просто открих своят брат, за който постоянно съм мечтала, споделя В. Сега и двамата си имаме половинки и се усещаме доста щастливи.

.

Интересното е, че В. по този начин и не е срещнала същинската обич в инетрнет. Тя споделя, че се е стигало и до по-сериозни взаимоотношения.

 

Един път попаднах на мъж, с който нещата вървяха добре, само че той се оказа доста задушаващ. Още на първата седмица ми даде ключ от тях, искаше непрестанно да се чуваме, държеше ми сметка къде съм и какво върша във всяка една секунда. Това доста ме отблъсна и взех решение да приключа нещата.

 

На въпрос не е ли рисково да се срещаш с хора, които познаваш единствено от чатове, В. споделя, че няма терзания.

 

Преди срещи постоянно ревизирам обширно индивида в обществените мрежи. Там добре си личи защо става въпрос. Ясно се вижда и по кое време човек употребява подправен профил. Другото, което върша е, постоянно да се виждам с тези хора на обществени места, споделя момичето.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР