Срещите са нещо, без което не можем, когато търсим любовта.

...
Срещите са нещо, без което не можем, когато търсим любовта.
Коментари Харесай

4 важни неща, които трябва да знаете за него, преди да започнете да се срещате

Срещите са нещо, без което не можем, когато търсим любовта. Те са метод да се опознаем, представим. Надяваме се на най-хубавото. Знаете ли, че има някои значими неща, които би трябвало да разберете за него, преди да започнете да се срещате съществено? Вижте 4 от тях.

Женен ли е/обвързан ли е?

Това е първото нещо, което би трябвало да разберете. Ако той ви отговори позитивно, помислете доста добре дали в действителност сте подготвени да жертвате времето и страстите си. Дали няма да станете следващата жертва на илюзия? Взаимоотношенията с привързан мъж крият доста проблеми, без значение какво ви споделя той.

От какъв брой време е самостоятелен

Ако той се окаже разведен, завършил връзка, значимо е да разберете преди какъв брой време се е случило. Според някои експерти по връзки, не е добре да се срещаме с някого, който се е развел през последните две години. Това се дължи на интервала на възобновяване. Новоразведеният човек може да не бъде подготвен за вас.

От друга страна, мъжете, които са имали връзка без брак, също са склонни да се възвръщат месеци наред, преди да са подготвени да се впуснат още веднъж в съществени взаимоотношения. Важно е да разберете по какъв начин той се усеща, по какъв начин минава през тази смяна, подготвен ли е за нещо ново и по какъв начин го демонстрира.

Работи ли към сегашния миг

Един от първите въпроси, които си задаваме е „ Какво работиш? “. Защо ви е нужна тази информация? Финансовата сигурност е явна. Ако той е незает, от диалога излиза наяве, че скоро няма изгледи да си откри подобаваща работа, всичко това може да го направи нерешителен, да намали неговата самокритика.

Тези две неща постоянно въздействат на връзката негативно. Той може да стартира да завижда на триумфите ви, да ви употребява с финансов интерес, да не желае да има връзка с вас, тъй като не може да ви обезпечи нужното.

Има ли деца

Децата трансформират всичко, по тази причина е значимо да си набавите тази информация преди да започнете да се срещате постоянно. Малко или доста децата въздействат на връзката. Ако сте подготвени да извършите неговите деца и ваш приоритет, тогава всичко е наред, само че в случай че на този стадий не сте подготвени за сходна отговорност, помислете добре./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР