Срещите с мъже могат да останат в миналото за Селин

...
Срещите с мъже могат да останат в миналото за Селин
Коментари Харесай

Селин Дион не вярва, че ще срещне друг мъж като покойния си съпруг

Срещите с мъже могат да останат в предишното за Селин Дион - канадската певица не има вяра, че ще открие различен като починалия си брачен партньор, заяви "Контактмюзик ".

Изпълнителката на шлагера "My Heart Will Go On " изгуби своя брачен партньор и импресарио Рене Анжелил през януари 2016 година Той умря на 73-годишна възраст след дълга борба с раково заболяване, напомня изданието.

Според източници от обкръжението на Селин Дион, която преди броени дни навърши 50 години, е изцяло допустимо тя повече да не срещне любовта, защото за нея няма различен като Рене Анжелил.



"Съпругът й беше любовта на живота й. За нея към момента е извънредно мъчително да живее без него. Тя е прекомерно консервативна, не е подготвена да се среща с други мъже и евентуално в никакъв случай няма да бъде. Селин постоянно приказва за любовта на живота си и е уверена, че Рене е с нея по всевъзможни способи. Тя има вяра, че в никакъв случай няма да срещне друга обич като него ", споделя неназован източник, непосредствен до Дион.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР