Срещите с граждани на водача на листата на БСП за

...
Срещите с граждани на водача на листата на БСП за
Коментари Харесай

Над 1000 души в Бургас се подписаха срещу джендър идеологията

Срещите с жители на лидера на листата на " Българска социалистическа партия за България "  инж. Петър Кънев не престават

Над 1000 души от Бургаско се включиха в акцията, която Българската социалистическа партия провежда в поддръжка на настояването за провеждането на референдум на тематика “За “ или “против “ джендър идеологията в учебните заведения “. Събирането на подписи продължава.

Желаещите да заявяват своята поддръжката за осъществяване на допитването могат да дадат мнението си по въпроса в обособения пункт, ситуиран в централата на партията на ул. „ Фердинандова “ 60.

В морския град жителите имат опция да изразят позицията си и в осведомителните пунктове на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ на бул. „ Богориди “ в центъра на града и в комплекс „ Меден Рудник “, до магазин „ БИЛЛА “. Те могат да създадат това и в клубовете на Българска социалистическа партия в Бургас.

Продължават и срещите с жители на лидера на листата на " Българска социалистическа партия за България " за 2- ри Многомандатен изборен регион - Бургас инж. Петър Кънев и на останалите претенденти за народни представители от листата на обединението през дните, които остават до провеждането на парламентарните избори.

На тях се показват главните акценти от предизборната платформа на " Българска социалистическа партия за България ", разисква се политическата конюнктура в страната, разясняват се национални и районни проблеми.

Присъстващите споделят какво ги вълнува, като измежду най-често обсъжданите въпроси са свързани с войната в Украйна, икономическото положение на страната и инфлацията. Гражданите търсят отговор на естествено зараждащи въпроси, само че и заявяват своята поддръжка за претендентите за депутати от листата на обединението.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР