Срещите от група А на BLAST Premier Fall Groups доказаха

...
Срещите от група А на BLAST Premier Fall Groups доказаха
Коментари Харесай

Най-добрите донесоха много емоции след почивката, Vitality загатна за големи успехи

Срещите от група " А " на BLAST Premier Fall Groups потвърдиха на света какъв брой може да се промени цялостен състав по време на късата отмора в професионалния Counter-Strike. Един гранд наподобява най-накрая е намерил изчезналата част, която може да го направи първенец. Става въпрос за Vitality и новопридобития Лотан " Spinx " Гилади. Израелецът сподели гения си като състезател, само че " пчеличките " се радват и на звездно показване от Матю " ZywOo " Ербо. Снайперистът проработи превъзходен рейтинг в днешните срещи, а неговият отбор се оправи с OG и Ninjas in Pyjamas, само че загуби финала на групата против Astralis в продължения.

Въпреки ранната загуба от NIP, Astralis се раздаде оптимално в идващите игри, достигайки до златото в групата. Те надделяха OG и си го върнаха на " нинджите ", с цел да стигнат до късен край против Vitality. Драматичната битка стигна до продължения, които " алените " съумяха да приберат.

OG не съумя да покаже мощната си страна, сходно на играчите от шведския NIP, като отборите ще могат да се потвърдят още веднъж в основния Knockout Stage, където през днешния ден те дефинираха своите места. Утре ще се проведат срещите от група " Б ", където са Natus Vincere, G2, Complexity и Liquid.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР