Срещи ще се проведат, ако се наложи, в близко бъдеще,

...
Срещи ще се проведат, ако се наложи, в близко бъдеще,
Коментари Харесай

Прекъснаха заседанието на Съвета за сигурност на Украйна

Срещи ще се проведат, в случай че се наложи, в близко бъдеще, заяви прессекретарят на президента
Заседанието на Съвета за национална сигурност и защита (СНБО) е отсрочено за неустановен период. Това сподели прессекретарят на президента на Украйна Сергей Никифоров.

„ Това е като правосъден развой. Може да продължи и два дни “, заяви Никифоров, представен от телевизионния канал „ Украйна-24 “.

По-рано през днешния ден президентът Володимир на Съвета за национална сигурност и защита, на което представители на бранша за сигурност и защита са били изслушани за обстановката в Украйна и нейните държавни граници. Според него „ страната ще извърши всички свои отговорности във връзка с своите жители – поданици на краткотрайно окупираните територии на Донецка и Луганска области, които ще изразят предпочитание да се реалокират в следената част на Украйна “. Ако е належащо, сподели Данилов, „ Украйна е подготвена да разшири тези задължения “.

Президентът Зеленски не е закрил съвещанието на Съвета за национална сигурност и защита и при нужда членовете му неотложно ще се съберат още веднъж.

„ Срещи ще се проведат, в случай че се наложи, в близко бъдеще. Всички членове на Съвета за национална сигурност и защита са на местата си. Съветът е преведен на 24/7 режим “, сподели Данилов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР