Срещате се с някого. Не е било сериозно, поне до

...
Срещате се с някого. Не е било сериозно, поне до
Коментари Харесай

6 признака, че аферата ви се е превърнала във връзка

Срещате се с някого. Не е било съществено, най-малко до един миг. Всяка връзка първоначално си е била незадълбочена и това е изцяло обикновено.

Някои хора пък въобще не търсят сериозна и дълготрайна връзка. Срещат се с някого просто за забавление. Много постоянно обаче нещата минават на друго равнище. Неусетно сътрудникът ви стартира да се държи по друг метод, който издава зародили усеща.

Така връзката ви е минала от неангажиращ стадий към обич. Ето и знаците:

1. Той разяснява и вътрешната ви хубост, качествата, които притежавате. Забелязва вашите реакции и ги проучва. Възхищава се на нещата, които вършиме. Преди е отбелязвал единствено външната ви хубост и съблазън, които са го привличали на физическо равнище.

2. Започнал е да ви се обажда по друго време денем, а освен в късните „ полови “ часове. Тази смяна се дължи на обстоятелството, че се е влюбил във вас. Има потребност да ви чуе и да разбере какво вършиме, какво мислите, по какъв начин протича денят ви, по кое време ще се видите. Той не мисли за вас, единствено когато има потребност от секс, а от самото начало.

3. Той е доста по-заинтересуван да пие вино с вас, в сравнение с просто да пие вино. Когато връзката е просто полова, алкохолът оказва помощ за облекчение на тревогата и повдига настроението. Когато обаче във връзката има и усеща, бутилката вино е съпроводена от дълги сладки диалози.

4. Неговите обятия и целувки не престават по-дълго. Преди са траели по-кратко. Бързал е да премине буйно към същинската част. Сега към този момент избира да натъртва на гушкането и целувките.

5. Приятелите и фамилията му имат имена и към този момент сте ги срещнали. Това е белег за прогрес на връзката и съществени планове.

6. Действията му приказват повече от думите му. Когато човек стартира да демонстрира любовта си, жестовете не могат да се скрият, а приказват сами за себе си. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР