Срещата Тръмп-Путин завърши без резултат. Подаването на една футболна топка

...
Срещата Тръмп-Путин завърши без резултат. Подаването на една футболна топка
Коментари Харесай

За Асен Агов срещата Тръмп - Путин не била послание за мир в света

Срещата Тръмп-Путин приключи без резултат. Подаването на една футболна топка никога не се приема като огромно обръщение за мира в света. Това сподели в утринния блок на БТВ костовистът Асен Агов, който бе показан и като " специалист по външната политика ".
Срещата беще поради самата среща. И двамата президенти имаха потребност от този показ на някакво съгласие, добави Агов.
Експертът по външна политика Валери Тодоров означи, че президентите на Съединени американски щати и Русия са доста разнообразни като възгледи за света. Те са като двама миньори, които копаят редом в един тунел, само че шансът да се срещнат не е доста огромен, добави той.
Според Агов изгодата за България от срещата е, че въпросът за газопровода " Северен поток " изобщо не е бил издигнат. Другото – че явно Тръмп се стреми към двустранни, а не към многостранни формати, не е преференциално за дребни страни като България, акцентира Асен Агов.
Тръмп си показва политиката като совалки, като персонален разговор с всеки държавен началник, съобщи Валери Тодоров. По думите му Европа е в преса сред Съединени американски щати и Русия. Досега Европа водеше политика, подкрепяна от Съединени американски щати, а в този момент има знак за смяна, сподели Тодоров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР