Срещата ще се проведе по време на Мюнхенската конференция по

...
Срещата ще се проведе по време на Мюнхенската конференция по
Коментари Харесай

Украйна и Близкия изток доминиращи теми на Мюнхенската конференци...

Срещата ще се организира по време на Мюнхенската конференция по сигурността, която продължава до 18 февруари.

За 60-а поредна година събитието в баварската столица ще събере международните политически водачи, които ще разискват по най-належащите проблеми на интернационалната сигурност.

 

Войната в Украйна и спорът в Близкия изток ще бъдат измежду преобладаващите тематики на Мюнхенската конференция по сигурността, която стартира след броени часове.

 

В 60-тото издание на форума ще вземат участие над 50 международни водачи, измежду които вицепрезидентът на Съединени американски щати - Камала Харис, която към този момент дойде в Мюнхен, външният министър на Китай - Ван И, президентът на Украйна - Володимир Зеленски.

 

Организаторите на конференцията оповестиха, че измежду делегатите ще бъдат - палестинският министър председател Мохамад Щайе и президентът на Израел Исак Херцог. Бъдещето на Европа и икономическата неустановеност ще бъдат част от дневния ред на международните водачи.

 

Заплахата от всеобщата миграция и радикалният ислямски тероризъм са посочени като съществени терзания за сигурността в международен мащаб, и също ще бъдат коментирани в Мюнхен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР