Срещата с родителите на любимата е неизбежно и изнервящо преживяване.

...
Срещата с родителите на любимата е неизбежно и изнервящо преживяване.
Коментари Харесай

Младеж се запозна с родителите на любимата си и с ужас установи

Срещата с родителите на обичаната е неизбежно и изнервящо прекарване.

Но докато повечето младежи просто би трябвало да се приготвят за студените бащи и грижовните майки, героят на тази история останал изключително унизен, разбирайки, че към този момент познава един от родителите на приятелката си, освен това доста интимно, пише The Sun.

„ Това ме изяжда жив “, признава 21-годишният американец.

В Reddit младият мъж споделя, че докато работел във фитнес, срещнал 40-годишна жена, която била много младолика и изглеждала на не повече от 25.

„ Тя прояви интерес към мен, предложения ме на среща и правихме секс няколко пъти. След една от срещите ни тя сподели, че не е вярно човек на нейната възраст да се среща с юноша на моите години и смених фитнеса “, споделя той.

И прибавя, че след раздялата решил, че пътищата им повече в никакъв случай няма да се пресекат.

Две години по-късно обаче почнал да се среща с момиче, в което се влюбил до лудост. Веднъж тя го поканила на фамилна вечеря, където той с изненада открил, че майка й е някогашната му държанка от фитнеса.

„ Преди два месеца срещнах фамилията й за първи път и бях в потрес. Все едно се майтапиха с мен. Имах връзка със самотна майка, а в този момент съм щерка й “, споделя американецът.

И с цел да бъде всичко още по-ужасно, се срещнал и с бащата на приятелката си, който бил женен за майка й от 20 години.

След неуместната първа среща някогашната му държанка, тайно от щерка си и брачна половинка си, го помолила да не споделя за връзката им, с цел да не излага фамилията на риск. По думите й, щерка й също няма може да им елементарни и двамата ще би трябвало да се разделят.

Сега младежът е в извънредно неловко състояние, тъй като приятелката му го е поканила на празнична вечеря, а той няма основателна причина да й откаже.

„ Така че в този момент ще би трябвало да седнал съм там на една маса и да се любувам на вечерята с дамата, с която имах връзка, нейния брачен партньор и щерка й, в която съм влюбен “, показва в умозаключение той. /

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР