Срещата Путин - Си беше следена до всеки детайл. Експерти

...
Срещата Путин - Си беше следена до всеки детайл. Експерти
Коментари Харесай

Срещата Путин - Си Дзинпин: Какво говори езикът на тялото?

Срещата Путин - Си беше следена до всеки подробност. Експерти по езика на тялото разясняват, че двамата са изглеждали отпуснати и спокойни, само че жестовете им приказват, че точно китайският водач управлява обстановката.

" Путин мърда нервно ръка, само че като цяло е провиснал, доста неуловимо е стиснал стола с дясната ръка, виждаме и присъщите за него придвижвания на краката, до момента в който седи. А Си Дзинпин е приключен общественик. Излъчва тежест, има безукорен контакт с очите, гледа към Путин като към по-малък брат, като на младши сътрудник ", сподели Карън Лион - специалист по език на тялото.





Си Дзинпин и Владимир Путин разискаха мирния проект на Китай от 12 точки, който планува опазване суверенитета на двете страни, само че не изисква евакуиране на съветските сили от Украйна. След диалозите Путин съобщи, че проектът може да е основа за решение на рецесията в Украйна, само че когато западът и Киев са подготвени за това. Изказванията от Москва бяха сложени под подозрение в Белия дом във Вашингтон. Говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби съобщи, че ролята на Китай за спора в Украйна никога не е неутрална и няма сигнал за дипломатически пробив за войната.





Си Дзинпин искаше да покаже с тази аудиенция, че е миротворец, който задълбочава икономическите връзки с най-близкия си съдружник. Но това, което е ясно към този момент е, че " той не пести поддръжката си за Путин ", разяснява френският вестник " Фигаро ".



Снимки: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР