Срещата от 11-ия кръг на НБЛ между Балкан и Спартак

...
Срещата от 11-ия кръг на НБЛ между Балкан и Спартак
Коментари Харесай

Върнаха срещата Балкан - Спартак Плевен в Арена Ботевград

Срещата от 11-ия кръг на НБЛ сред Балкан и Спартак Плевен ще се играе в Арена Ботевград на авансово оповестената дата 17 декември от 19.00 ч., оповестиха от клуба хазаин.

Предварително бе оповестено, че има възможност тя да бъде в остарялата зала " Георги Христов ". Причина за това бе отводът на Спартак да одобри трите препоръчани от Балкан други дати поради заетостта на Арена Ботевград.

От Общинско дружество " Балкан " обаче оповестиха, че са подхванали всички нужни ограничения Арена Ботевград да бъде изцяло подготвена за провеждането на срещата на авансово оповестената дата - 17 декември.

Този мач ще е формалният дебют на новия треньор на " зелените " Петър Златанович.

Дните от 14 до 18 декември ще бъдат изпълнени с мачове на подрастващите на Балкан, оповестиха още от клуба на уеб страницата си.

Днес 14-годишните момчета на Балкан ще играят в София с отбора на БУБА от 17.30 ч. На 17 декември двата клуба, също в София, се срещат на равнище юноши до 19 години. Мачът е от 10.00 ч. На 17 и 18 декември на шампионати в Самоков ще вземат участие най-малките на Балкан - момчетата до 10 и 11 години.

На 18 декември, неделя в Благоевград ще се срещнат момчетата до 17 години на Балкан и Рилски състезател. Същия ден в София от 14.00 ч. ще играят 16-годишните момчета на Балкан и БУБА баскетбол.

Днес вторият тим на Балкан ще гостува на Левски в мач от шампионата на ББЛ А група Запад. Мачът е от 19.30 ч. А в неделя, 18 декември Балкан-2 ще бъде хазаин на Политехника от 15.30 ч.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР