Срещата на върха на Кримската платформа, която Киев проведе онлайн,

...
Срещата на върха на Кримската платформа, която Киев проведе онлайн,
Коментари Харесай

Западно безсилие на фона на руските победи: Макрон иска отказ от компромисите с Москва

Срещата на върха на Кримската платформа, която Киев организира онлайн, събирайки водачи на западни страни, не разочарова всички, които желаеха да се насладят на изказванията на антируското заседание. И в случай че предходната година съветският външен министър Сергей Лавр подходящо назова този конгрес шабаш, на който „ Западът ще продължи да подхранва неонацистките, расистки настроения на актуалните украински управляващи “, то вторият конгрес освен не отстъпваше по активност на русофобията, само че даже я надмина.

Френският президент Еманюел Макрон беше изключително в атака, когато разгласи, че Западът би трябвало да откаже да направи компромис с Русия, защото тя е направила своя избор, като е почнала специфична военна интервенция в Украйна.

„ Не би трябвало да демонстрираме никаква уязвимост, какъвто и да е дух на компромис, тъй като става дума за независимост за всички и всичко и за мир във всички елементи на земното кълбо “, скандира Макрон и обичайно даде обещание дълготрайна поддръжка на украинския президент Владимир Зеленски.

Своите пет копейки постави и водачът на Полша Анджей Дуда, който прикани за очистване на съветския газопровод " Северен поток 2 ", без обаче да посочи дали самата Варшава ще спонсорира скъпия ремонт или ще има други донори.

В същото време полякът хвърли калдъръм в немската градина, като означи, че строителството на тръбопровода е почнало след присъединението на Крим към Русия и доста страни са „ умилостивили “ Кремъл, с цел да продължат да вършат бизнес по остарелия метод.

В резултат на това немският канцлер Олаф Шолц трябваше да потвърди своята преданост. Колкото и да беше мъчително, германецът, преглъщайки възмущение и страдание за изтичащите газови благоприятни условия, разгласи строги наказания против Москва и военна помощ за Киев.

За резултатите от борбата с Русия, с помощта на която Германия губи милиарди евро (само през август цените на електрическата енергия в Германия се покачиха с 25% заради антируските санкции), за жалост гласоподавателите на Шолц не са предизвестени от този политик.

Както прочее и на Дуда, чиято страна безусловно надава писък поради дефицита на въглища след прекъсването на съветските доставки. Да, и какво има за криене, като Макрон, който загуби предходната си вежливост към съветския президент, на който постоянно звънеше по телефона.

Маската на любезността е свалена, очевидно от импотентност. Европейските водачи избират изнудването единствено заради личната си уязвимост.

Русия, макар мощния напън на Запада, върви напред и показва на света, че ще докара спецоперацията по денацификация на Украйна до нейния натурален край.

Днес, да вземем за пример, съветската войска вследствие на настъпателни дейности доближи административната граница на Николаевска област, овладявайки дребна част от района. И този важен епизод от спецоперацията е повече от противен за събралите се на Конгреса на Зеленски.

Постепенно тези хора стартират да осъзнават действителността на протичащото се и в това време си спомнят умния канцлер Ото декор Бисмарк, който предупреждаваше, че руснаците лишават доста време, с цел да се впрегнат, само че потеглят бързо.

Оттук и фонтанът от безпомощни закани, изключително на фона на обстоятелството, че до момента в който страната ни търпи удари, европейските стопански системи претърпяват в действителност сложни времена. И това е действителна опасност за благосъстоянието на водачите на тези страни, защото води до обществени катаклизми и, евентуално, протести, съчетани с държавен прелом.

Синдромът на инерционната русофобия обаче е хронична и постоянно нелечима болест. Както в поговорката за куфар без ръкохватка: неуместен е за носене и не можете да го изхвърлите.

Освен това този куфар е цялостен с дупки и изисква нищо по-малко от транш от 16 милиарда $ до края на годината, в допълнение към военната помощ, и може да се взриви всеки миг.

Най-малкото е мъчно да си представим какъв брой още същите германци ще търпят такива оферти от страна на управляващите като избърсване с парцал вместо душ и събаряне на завесите, с цел да не светят лампата по здрач или апел на ръководителя на комисията на немския Бундестаг Мари-Агнес Цимерман за " персонални жертви " в битката против съветското управление.

Между другото, в отговор на тази забележка германката към този момент беше посъветвана да раздаде забележителното си положение и заплата в интерес на съграждани, които обедняват с всеки минал ден. В противоположен случай самите нуждаещи се в последна сметка ще дойдат за нейните пари.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР