Срещата на върха между президента на САЩ Доналд Тръмп и

...
Срещата на върха между президента на САЩ Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Сингапур ще плати 15 милиона долара заради срещата Тръмп-Ким

Срещата на върха сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун ще коства към 15 милиона щатски $. Това обяви заяви министър председателят на страната Ли Сян Лун.

“Това е цена, която сме подготвени да платим”, безапелационен бе той. Около половината от тези разноски са за ограниченията за сигурност и те ще бъдат напълно поети от сингапурските управляващи, сподели Ли и акцентира, че това е приносът на страната към интернационалното събитие, което е и в неин интерес. Премиерът сподели това в отговор на репортерски въпроси, заложени му в Международния пресцентър, където почти 2000 задгранични публицисти ще отразяват срещата на върха.
 dfomjt6ucaapigw  dfsqsv7vqaeothk  dfsqswmvqaeq_au  dft1cp6ucaa4rtd
Сингапурският министър председател посочи, че е значимо срещата да се състои, както е планувано, и означи, че тя има капацитета да зададе нова посока на събитията на Корейския полуостров по метод, който да е “благоприятен за сигурността и стабилността в региона”. “Фактът, че сме определени за място на срещата – ние не сме молили за това – по някакъв метод приказва за връзките на Сингапур със Съединени американски щати и Северна Корея.”

Освен със съществени ограничения за сигурност Сингапур посреща двамата водачи и с цветя, сложени алегорично в дулата на оръдия, останали от колониалната ера по крайбрежията на на остров Сентоса, където ще се водят диалозите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР