Срещата на ръководството на ГД Изпълнение на наказанията и Синдикат

...
Срещата на ръководството на ГД Изпълнение на наказанията и Синдикат
Коментари Харесай

Надзирателите запазват протестна готовност

Срещата на управлението на Групово дело " Изпълнение на наказванията " и Синдикат на чиновниците в пандизите в България не докара до доближаване на позициите , осведомят от синдиката.

Ето и позицията им:

" С оглед на изложените отзиви, разбор на нормативната уредба и като взема поради практиката и негативните резултати в местата, където към този момент е открит подобен режим на работа, УС на синдиката, смята за неточно чиновниците да се вкарват в подвеждане, по отношение на приложимостта на оповестените планове за определяне на 12-сет часов работен график с равномерност позволяваща повече време за отмора. В хода на диалога представителите на Синдикат на чиновниците в пандизите в България не получиха и нужните уточнения включващи статистически данни, цялостна, точна и правилна информация по поставените в писмен тип по-рано въпроси по тематиката, както и други чувствителни за съсловието и обществото касаещи корупцията, насилието, изискванията на труд, отбраната на чиновниците и приходите в условия на инфлация. Това на процедура слага организацията в състояние на неспособност да постави старания и върне премислен отговор, с което да бъде реализиран добър резултат и излизане на страните от обстановката, след поредицата от дейности на професионалното и политическо управление довели до напрежение в системата и утежняване на обществения разговор.

Синдикат на чиновниците в пандизите в България воден от предпочитание за поредност и разрешаване на проблемите на чиновниците, не може безрезервно да одобри политически, конюнктурни и други съображения неподплатени с авансово направен разбор на въздействието включващ преценка на голям брой значими фактори. Така националният митинг на Синдикат на чиновниците в пандизите в България, плануван за 25 октомври, става все по-вероятен, макар получената в това време през днешния ден, покана за среща и с управлението на правосъдното ведомство на 21 октомври.

Синдикат на чиновниците в пандизите в България моли към институциите да трансформират културата си на държание, като самоуверено и намерено признават и разискват проблемите на чиновниците в бранша за сигурност, а не ги замитат и омаловажават ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР