Срещата на Националния стадион Васил Левски предложи гама от емоции

...
Срещата на Националния стадион Васил Левски предложи гама от емоции
Коментари Харесай

Вечното дерби между ”ЦСКА-София”и ”Левски” завърши без победител

Срещата на Националния стадион " Васил Левски " предложи гама от страсти на към 30 000 фенове.

 

" Червените " започнаха по-активно мача, като в 12 мин. Линдсет опита да трансферира вратаря Андреев, само че не уцели вратата. " Левски " отговори с центриране към Фадига, само че изстрелът му с глава не откри вратата на Бусато. 

 

Малко по-късно Майкъл Естрада падна в наказателното поле на " сините " след прикосновение с Кордоба и алените имаха искания за дузпа, само че реферът Гидженов даде знак играта да продължи.

 

В 17 минута Тобиас Хайнц прати топката в мрежата, откакто вратарят на " Левски " Пламен Андреев сбърка при изнасянето на топката, само че попадението бе анулирано поради засада на Дюкенс Назон. В 33-та мин. вратарят Густаво Бусато избави удар от 2 метра удар на Краев с главата си, след което му бе оказана лекарска помощ. Двубоят е незабравим за вратаря на " ЦСКА-София ", който стана най-резултатният чужденец в историята на тима с 161 мача.

 

В края на първата част " сините " бяха преобладаващият тим и съумяха да поведат в резултата. В 43-та мин. Цунами центрира отляво и Роналдо с глава не остави шансове на Бусато - 1:0 за " Левски ".

 

На почивката почитатели на двата тима в секторите " В " и " Г " се обстрелваха със сигнални ракети и дикторът на стадиона сигнализира, че мачът ще бъде преустановен, в случай че не спре изстрелването на ракети. В последна сметка дуелът бе възобновен. " ЦСКА-София " стартира по-агресивно след почивката и бързо съумя да изравни. В 49-та мин. Линдсет се възползва от недоразумение сред вратаря Андреев и бранителя Кристиан Димитров, овладя топката и вкара в опразнената врата.

 

Веднага след попадението Естрада пропусна да направи цялостен поврат, като вместо да стреля във вратата, опита с пас към Назон, само че хаитянинът бе блокиран и не съумя да приключи с попадение. В 67 мин. Андриан Краев стреля от разстояние, само че топката мина на сантиметри от десния непряк дирек на Бусато.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР