Срещата на ИТН с Мария Габриел завърши без постигнато съгласие,

...
Срещата на ИТН с Мария Габриел завърши без постигнато съгласие,
Коментари Харесай

ИТН след срещата с Габриел: Няма конкретика и срокове, а разбиране, че е хубаво да има такива

Срещата на Има Такъв Народ с Мария Габриел приключи без реализирано единодушие, само че с настройка за следващи диалози, стана ясно от изказването на ръководителя на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, съобщи кореспондент на " Фокус "

От Има Такъв Народ показаха задоволство за поръчката на Габриел за премахване на основния прокурор, само че акцентираха, че с това не се изчерпва правосъдната промяна.

" Рано е да преценим накъде вървят нещата. Още няма единодушие за нищо. Целта на Има Такъв Народ не е да влезе в държавно управление. Дали ще участваме или не, това е предстоящ диалог. Ако забележим смисъл, ще участваме. Ако не намираме подобен, какъв е смисълът да участваме? Това имагинерно държавно управление няма хрумвания, а единствено положителни планове. Намеренията, с цел да са ефикасни, би трябвало конкретика периоди и елементи. Ние и с Политическа партия разписахме такива планове, само че без елементи. Втори път такава неточност няма да допуснем. От ГЕРБ не предоставиха конкретика и периоди, само че има схващане, че би трябвало да има такива ", добави Йорданов.

" Радваме се, че разбиранията им са като на дясна политическа мощ, тъй като и ние мислим по този начин. А обстановката е такава, че изисква ограничения и би трябвало да спре това неконтролируемо заплащане, с цел да стартираме да се възвръщаме ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР