Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните от НАТО

...
Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните от НАТО
Коментари Харесай

Срещата на върха на НАТО догодина ще бъде в Брюксел

Срещата на държавните и държавните ръководители на страните от НАТО идната година ще бъде в Брюксел, заяви генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг.

Той разясни, че обичаят планува привикване на среща на върха на алианса, когато Съединени американски щати изберат нов президент. По неговите думи новоизбраният президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е прочут с поддръжката си за НАТО. Столтенберг добави, че може да се чака и новото управление във Вашингтон да поддържа настояването от ерата на президента Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият за обективна делба на разноските в пакта.

Очаквам Съединени американски щати да запазят войските си в Европа, след десетократното редуциране на силите в края на предишния век, в този момент още веднъж се следи увеличение на американското военно наличие на континента, уточни генералният секретар. Присъствието ще остане доста, без значение от оповестените планове сили на Съединени американски щати да бъдат разместени в европейските граници, добави той.
Турция доста оказа помощ в битката с "Ислямска страна ", подслони доста мигранти, само че НАТО възрази против въоръжаването с съветските ракети С-400. Важно е да останем дружно, ще продължим да взимаме решенията си с единогласие, само че ще преценим по какъв начин по-лесно и бързо да одобряваме решения, съобщи генералният секретар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР