Срещата между „Хебър“ (Пазарджик) и ЦСКА от турнира за Купата

...
Срещата между „Хебър“ (Пазарджик) и ЦСКА от турнира за Купата
Коментари Харесай

Армията приема Хебър – ЦСКА за Купата

Срещата сред „ Хебър “ (Пазарджик) и ЦСКА от шампионата за Купата на България ще се играе на стадион "Българска войска ". Това оповестиха от пазарджишкия клуб.

По стратегия срещата трябваше да се играе на стадион "Георги Бенковски ", само че поради неприятното положение на тревната настилка се стигна до смяна., само че клубът на Христо Крушарски отхвърли да одобри дуела. „ Хебър “ и носителят на трофея ще играят на следващия ден от 16.00 часа.

"Най-много ме е гняв, че няма да може публиката в Пазарджик да пристигна на стадион "Георги Бенковски " и да види „ Хебър “ против един от най-хубавите тимове. Най-важното обаче е здравето на футболистите, както на нашите, по този начин и на техните. Моите играчи могат да завоюват от това, че ще играят на прекрасен терен против класен противник. Ние няма какво да губим, ясно е на всички, че сме новобранци и не сме тръгнали да печелим купата, само че футболът сервира изненади. Все отново не си вършим илюзии, защото "червените " имат доста стойностен треньор и състав “, разяснява пред sportal.bg наставникът на „ Хебър “ Николай Митов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР