Срещата между Алекс Гърдева и Виктор Стоянов от „Ергенът“ е

...
Срещата между Алекс Гърдева и Виктор Стоянов от „Ергенът“ е
Коментари Харесай

Срещата между Алекс и Виктор в София – постановка !

Срещата сред Алекс Гърдева и Виктор Стоянов от „ Ергенът “ е в действителност евтина режисура. Инициатива за рандевуто поел самият той, като се погрижил папараци да снимат по какъв начин двамата пият кафе в центъра на София.

Припомняме, че фотографията се появи още през вчерашния ден, като бързо обиколи обществените мрежи. Анонимният създател на фотоса разкрива, че „ инцидентно “ е засякъл двойката в столично заведение, написа kliuki.net. Алекс и Виктор се държали топло един с различен и по нищо не личало психоложката да му е ядосана поради реакцията след експанзията от страна на Виктория Капитонова.

Според наши източници обаче цялата тази среща е комфортно скалъпена от самия Виктор, който понесе много хейт след последния излъчен епизод на „ Ергенът “. Участничките в абсурда – Виктория и Дениз Хайрула, към този момент бяха осъдени от феновете, като обществените им профили в обществените мрежи изчезнаха.



За да не последва тяхната орис, Виктор прозорливо решил да почисти имиджа си, като покаже пред всички, че с Алекс са другари и хипнотерапевтката не му се сърди за нищо.

Нищо чудно Стоянов самичък да се е уговорил с папараци за часа и мястото на срещата с Алекс по този начин, че сдобряването да бъде снимано черно на бяло и публикувано в обществените мрежи.

Тези дни той насочи и обществено опрощение към Алекс във видео послание, в което с типичния неприятен актьорски жанр изрече своето страдание за създалата се обстановка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР